Reli

Elindultunk!

2018. június 12. - Reliadmin

Üdvözlünk a Relin!

Végre-végre: hosszas készülődés, tervezés és várakozás után elindultunk!

Kezdjük az elején: kik is vagyunk mi tulajdonképpen és mi is a célunk ezzel a bloggal? Mint vallástudományt végzett fiatalok, vagy vallástudománnyal és egyéb más határtudománnyal foglalkozó leendő és jelenleg aktív szakemberek összefogtunk, és intézménytől függetlenül igyekszünk elindítani egy olyan kezdeményezést, amely közelebb hozza és ismerősebbé teszi mindenki számára ezt az inderdiszciplináris (avagy tudományközi) tudományágat.

Szeretnénk megmutatni a vallástudomány végtelen sok arcát, amely jócskán túlmutat a száraz tankönyvi anyagok vagy a nehéz nyelvezetű tudományos értekezések dimenzióján. Célunk egy olyan vallástudományi blog életre hívása, amely a könnyed és közérthető stílusa ellenére sem téveszti szem elől a tudományosság alapvető kritériumait. Mit is jelent ez közelebbről? Nagyon fontos számunkra az, hogy objektíven, politikától mentesen, hiteles szerzők tollából és megbízható forrásokból írjuk meg bejegyzéseinket, legyen szó akár könnyedebb vagy éppen komolyabb hangvételű tartalomról.

Terveink szerint eleinte hetente egyszer, minden szerdán fogunk jelentkezni újabb bejegyzéssel. Reméljük, hogy idővel nem csak szerzőink és posztjaink, hanem témáink svédasztala is egyre több, újabb és gazdagabb elemmel fog bővülni, így kiszolgálva minél jobban a vallástudományra éhes olvasók igényeit.

A cikkek közlésén túl kiemelt jelentőséggel bír számunkra a komment-szekció, ezért bátorítunk mindenkit a hozzászólásokra és vélemények közzétételére. Számunkra is könnyebb összeállítani a menüt, ha ismerjük az ízléseteket. :) Fontosnak tartjuk, hogy ne csak egyoldalúan tájékoztassunk, hanem kommunikáljunk is veletek és élő közösséget alkossunk együtt.


Ígéretünkhöz híven tehát holnap jelentkezünk az első cikkel! Addig is minden jót!

 

- Reli csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://reli.blog.hu/api/trackback/id/tr7514042742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása